Rodinné setkání

28.12.2013 23:55

Dnes nastal ten velký den. Velký den velké návštěvy. Královna matka - Vivien - pozvala několik ze svých nezbedných potomků k audienci spojenou s následnou divokou párty.

 

Je krátce po poledni a naše kavalíří smečka se naloďuje na palubu našeho korábu a vzápětí již vplouváme ne do vod kanálu La Manche, ale do dnes celkem poklidného proudu na dé-jedničcce. Po celkem nezáživné plavbě opouštíme hlavní proud a míříme k přístavu v Humpolci. Vedeni skvělým palubním navigátorem bez problému nacházíme to správné molo a zahajujeme přistávací manévr. Daří se nám bez problému zakotvit za korábem jihočeské odnože našeho klanu (všude musí být dřív) a vypnout lodní motory.

Spoušíme lodní můstek a spěcháme na pevnou zem. Někteří z nás dokonce překonávají tu obrovskou vzdálenost k rodné hroudě jediným obrovským skokem ...  :-)
A v tom se ozve hlasité a mohutné HUFF !! Posádka zůstavá malý okamžik jako přimražená, ale vzápětí již útočí na zavřenou bránu. A zevnitř se najednou ozývá obrovské mnohohlasé staccato kavalířích altů a fistulí doplněné mohutnými basy tří strázců brány původem z Bernu. Naši dospělí bojovníci se nenechávají zahanbit a posílají své pozdravy. A já si v tento okamžik představuji, jak nejbližší sousedi právě vytahují ucpávky do uší ...

A již se kouzelná brána otvírá a kluci se hrnou dovnitř způsobem neřízené střely. Kenzo s Bastienem lehce proběhnou dvorkem a hrnou se ke dveřím. Nějací hluční obr-bráchové bezmocně řvoucí za plotem je nemohou rozházet. Zato náš junior - Fabio - se neúspěšně pokouší vrůst do dlažby a ke schodkům se blíží plížením ...

Ale konečně se otevírají dveře do zámku a audience začíná ... Tedy audience - nastává neskutečný zmatek a proplétání se stovky kavalířích tělícěk - aspoň takový mám pocit z toho velkého hemžení. A po chvíli s údivem zjišťuji, ze jich tam vlastně je jen osm ...  :-))

Na nějakou audienci se naši milí chlapečci rychle vykašlali. Nějaká dvorní etiketa - k čemu to je dobré, když je tady tolik krásných feneček ? Takže - hurráá na ně. A že je to moje sestra ? No a co má být ? Líbí se mi ...  :-))

Tak toto je královna Vivien (Bree Vivien Amor Real) se svými potomky:

Zleva:   Bastien, Fiorka, Flavio, Vivien, Fler, Bailee

 

Pokud si chcete prohlédnout dalších pár foteček ze setkání potomků z vrhů "B Gold" a "F Gold" na chovatelské stanici "Od Zlatého Roxe", najdete je TADY !